υλικά:
1 γιαούρτι
2 πορτοκάλια(το ξύσμα)
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
3 βανίλιες
1 μπείκιν
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 πακέτο φύλλα κρούστας
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
2 φέτες λεμόνι
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, μόλις κρυώσει η πίτα, την σιροπιάζουμε.
1 γιαούρτι
2 πορτοκάλια(το ξύσμα)
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
3 βανίλιες
1 μπείκιν
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 πακέτο φύλλα κρούστας
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
2 φέτες λεμόνι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα φύλλα κρούστας. Ξεπαγώνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε κομματάκια ή με το ψαλίδι ή με το χέρι, και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Τα ενσωματώνουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε μέσα στο βουτυρωμένο ταψί.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, μόλις κρυώσει η πίτα, την σιροπιάζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου