υλικά:
6 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
300 γραμ. φιογκάκια
6 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
300 γραμ. φιογκάκια
Εκτέλεση
Σε μία βαθιά κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα καλά βουτυρωμένο βαθύ ταψί. Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το τυρί και τα ρίχνετε πάνω από το ταψί. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού.
Καλή σας όρεξη!!!
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου